Together we build.
siklasicher.

CASETA REDACŢIONALĂ

Sikla S.R.L.
Strada Mehadia, Nr. 43
In incinta Grantmetal
Sector 6
060543 Bucuresti
Telefon +40 786059470, +40 786908189
e-Mail: Ana.Borcea@sikla.comBianca.Sirba@sikla.com

Administrator cu drept de reprezentare

Reiner Klauß

Instanţă locală

Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti

Număr de înregistrare

J40/59/2014

Număr de identificare ca plătitor de TVA cf. § 27 a Legea privind Taxa pe Valoare Adăugată

RO 24180510

Răspunderea pentru conţinut

Conform § 7 paragraf 1 TMG, în calitatea noastră de prestatori de servicii suntem responsabili pentru propriul conţinut al acestor pagini, în conformitate cu prevederile legii civile. Conform §§ 8 până la 10 TMG, în calitatea noastră de prestatori de servicii nu avem obligaţia să monitorizăm sau, după caz, să cercetăm informaţii externe, transferate sau stocate, care indică o activitate ilegală. Obligaţiile referitoare la îndepărtarea sau interzicerea utilizării informaţiilor, în conformitate cu legea civilă, nu sunt afectate de această prevedere. Orice responsabilitate în acest sens poate fi luată în calcul numai din momentul luării la cunoștință asupra unei încălcări concrete a legii. Din momentul luării la cunoștință asupra unei astfel de încălcări a legii vom îndepărta imediat aceste conţinuturi.

Răspunderea pentru linkuri

Oferta noastră cuprinde linkuri către pagini de internet ale unor terţi, asupra conţinutului cărora nu avem nici o influenţă. Din acest motiv nu ne putem asuma răspunderea pentru conţinutul acestor linkuri. Responsabil pentru conţinutul acestora este ofertantul sau administratorul paginii respective de internet. Site-urile către care există linkuri pe pagina noastră de internet au fost verificate la momentul includerii acestora sub aspectul unor eventuale încălcări ale normelor de drept. O atare încălcare nu a putut fi depistată la momentul includerii linkului pe pagina noastră de internet. O verificare permanentă a conţinutului acestora, fără să existe indicii cu privire la o încălcare a normelor de drept, nu este posibilă. Din momentul luării la cunoștință asupra unei astfel de încălcări, vom îndepărta imediat linkurile respective.

Drepturi de autor

Conţinuturile elaborate de către administratorul paginii fac obiectul legislaţiei germane privitoare la drepturile de autor. Multiplicarea, prelucrarea, difuzarea şi orice tip de utilizare care depăşesc limitele impuse de legislaţia drepturilor de autor necesită aprobarea scrisă a respectivului autor. Descărcarea şi copierea informaţiilor de pe acest site sunt permise numai pentru uz privat, necomercial. În măsura în care conţinuturile acestei pagini nu au fost elaborate de către administrator, trebuie respectate drepturile terţilor. Astfel de conţinuturi vor fi marcate ca atare. În cazul în care vă atrage atenţia o încălcare a drepturilor de autor, văr rugăm să ne informaţi asupra acestui lucru. Din momentul luării la cunoștință asupra unei astfel de încălcări, vom îndepărta imediat conţinuturile respective.