Together we build.
siklasicher.

Siconnect - gama noastră de produse pentru servicii tehnice de construcţii

Gama de produse Siconnect porneşte de la simple elemente de fixare, ajungând la soluţii de sistem complexe şi până la produse speciale pentru aplicaţii deosebite. Produsele Siconnect corespund celor mai înalte cerinţe de calitate şi vă asigură un montaj rapid şi sigur, cu o enormă economie de timp.

Dezvoltăm întotdeauna soluţia optimă de fixare pentru dumneavoastră şi proiectele dumneavoastră. O soluţie specială: Pentru o soluţie de fixare proiectată de noi şi realizată cu produsele noastre asigurăm garanţia totală a produsului.

Pressix CC

Pressix CC sistemele de montaj rapid de la profesionişti pentru profesionişti

Geschäftsfeld Siconnect

Cu sistemele noastre de şine Pressix CC montajul în şine este cât se poate de rapid: Poziţionaţi componenta şi apăsaţi capul şurubului sau ştiftul filetat în şină. Placa cu orificiu filetat se blochează automat în profilul şinei. Se asigură astfel fixarea preliminară sigură a componentei, care nu mai poate aluneca nici măcar într-o şină verticală. Acum este posibilă ajustarea cu uşurinţă a poziţiei. Strângeţi şurubul şi asta a fost tot!
Pressix CC este foarte simplu de manevrat şi garantează un montaj cât se poate de rapid, cu costuri extrem de reduse. Convingeţi-vă singuri urmărind spotul nostru de montaj!