Together we build.
siklasicher.

Calitate excelentă

Filosofia companiei noastre presupune o continuă dezvoltare a produselor, sistemelor şi serviciilor şi satisfacerea pe termen lung a aşteptărilor clienţilor noştri prin oferirea unei calități excelente.

Pentru siguranţa dumneavoastră, produsele Sikla sunt verificate în colaborare cu institute de verificare independente. Îndeplinirea cerinţelor referitoare la produse este asigurată printr-un control al calităţii, derulat atât la nivel intern, cât şi extern. Marcajele de calitate, certificatele de verificare, aprobările, şi declaraţiile de performanţă sunt disponibile în secţiunea cu documente pentru descărcare  Centrul de download Download Center.

Prüfzeichen RAL Rohrbefestigung

Marcajul de calitate „Conexiuni sigure“

Marcajul de calitate „Conexiuni sigure“ indică performanţa tehnică  şi calitatea colierelor de prindere, consolelor, şinelor de montaj şi a accesoriilor, care a fost certificată în cadrul unor verificări extinse, efectuate de entităţi neutre.

RAL "Brandgeprüfte Rohrbefestigung"

Marcajul de calitate "Conexiuni sigure testate la foc"

Acest marcaj de calitate este acordat produselor care îndeplinesc în totalitate cerinţele extrem de ridicate pentru sistemele de fixare a conductelor testate la foc.

Prüfzeichen VdS

Certificare VdS

Componentele sunt verificate şi certificate în conformitate cu directivele VdS în vigoare, referitoare la instalaţiile de stingere cu apă.

Prüfzeichen FM

Aprobare FM

Aprobările FM sunt marca unui serviciu de verificare şi certificare internaţional, cu înaltă calificare. Certificatele FM garantează că instalaţiile şi produsele corespund celor mai înalte standarde de calitate şi siguranţă.

Prüfzeichen ETA

Aprobare tehnică europeană (ETA)

ETA reprezintă o dovadă general recunoscută referitoare la capacitatea tehnică a utilizare a unui material de construcţii, în sensul Regulamentului privind materialele de construcţii din statele membre UE.

Prüfzeichen CE

Marcaj CE

Prin intermediul marcajului CE producătorul declară pe proprie răspundere conformitatea produsului cu directivele şi normele europene relevante.

Prüfzeichen LGA tested

TÜV Rheinland certified

Reazemele pentru conducte Simotec au fost verificate de către TÜV Rheinland. A fost documentată conformitatea cu setul de reguli relevante, aplicate în construcţia de conducte.

Prüfzeichen KIT

Institutul pentru tehnologie din Karlsruhe (KIT)

Sistemul de prindere "siFramo" a fost verificat KIT. A fost documentată conformitatea cu cadrul de reglementare relevant pentru domeniul construcțiilor din oțel.