Together we build.
siklasicher.

siklasicher. Acesta este angajamentul nostru.
Pentru succesul dumneavoastră.

De la înființare, în 1967, am urmat un concept de bază: Pentru clienții noștri trebuie să fie totul siklasicher.

Ce înseamnă siklasicher?

  • Siguranța produsului
  • Siguranţă în proiectare
  • Siguranță la livrare și
  • Siguranță în viitor

Vă oferim soluții de fixare și servicii pe care vă puteți baza în fiecare etapă a colaborării noastre. siklasicher este promisiunea noastră de a găsi cea mai bună, cea mai inteligentă și cea mai sigură soluție pentru dumneavoastră: de la planificarea detaliată până la logistică și montaj, reciclare și reutilizare a soluțiilor noastre modulare.

Dorim ca dumneavoastră să vă puteți baza în orice moment pe noi, să vă simțiți siklasicher în orice moment alături de noi. siklasicher reprezintă conștiința noastră, misiunea noastră și obiectivul nostru. Ne puteți măsura pe baza acestora.
„Together we build” este un alt principiu de bază care ne ghidează. Acesta face parte din ADN-ul nostru. Numai împreună putem obține cele mai bune rezultate posibile. De aceea noul nostru slogan este:

Together we build. siklasicher.

Dorim să construim viitorul împreună cu dumneavoastră.

Inhaberfamilie
Dieter Klauß, Isabel Mörtl, Patricia Grüner și Reiner Klauß

Orice facem, facem corect

Fiind unul dintre cei mai importanți specialiști în sisteme de prindere, Sikla este un partener competent pentru echipamente tehnice pentru construcții, construcții de instalații industriale și construcții navale. Produsele Sikla sunt utilizate în peste 40 de țări din întreaga lume. Suntem reprezentați în aproape toate țările europene cu propria companie sau prin parteneri de vânzări și distribuție. Grupul internațional de companii are aproximativ 750 de angajați.

Siguranța produsului

siklasicher înseamnă
Siguranța produsului

Soluțiile noastre au un rol de susținere. Suntem conștienți de responsabilitatea noastră. De aceea ne bazăm pe o calitate fără compromisuri în toate aspectele produselor și sistemelor noastre.

Totul începe cu construcția: Datorită funcționalității atent gândite în dezvoltare, veți găsi la final o soluție adaptată cerințelor dumneavoastră. Oricine a lucrat cu Sikla știe: Soluțiile noastre sunt ușor de montat, economisesc timp și sunt eficiente - și în același timp, de cea mai înaltă calitate.

Îndeplinim standarde de calitate stricte. Produsele noastre sunt testate de instituții independente pentru a fi siklasicher.