Together we build.
siklasicher.
siFramo este o marcă înregistrată a Sikla

În calitate de pionier, în urmă cu 15 ani am dezvoltat siFramo - un versatil puternic, cu posibilități de aplicare aproape nelimitate. În acest timp, milioane de metri de profile Framo au fost instalate în proiecte implementate în întreaga lume. Pentru noi, inovația înseamnă crearea de valoare adăugată permanentă pentru grupurile noastre țintă în planificare și execuție.

Folosiți aceste avantaje:


Ideea siFramo

În urmă cu peste 15 ani, am avut viziunea dezvoltării unui sistem de montare nou și universal aplicabil pentru game de sarcini medii, care să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Conexiune continuă pe toate cele patru părți în același timp
  • Fără margini interferente

Ar trebui să fie ca toate inovațiile Sikla ușor și rapid de asamblat. Prin urmare, am acordat o atenție deosebită tipului de conexiune cu șurub. Dezvoltarea în continuare a tehnologiei dovedite de formare a firelor asigură flexibilitate maximă, siguranță și economii de timp în timpul asamblării.

siFramo Mood

Forma celor patru dimensiuni ale profilului reprezintă o inovație suplimentară. Profilarea mărgelelor în zonele de margine creează un transfer de sarcină ideal în materialul întărit suplimentar. Aceasta crește funcționalitatea / rigiditatea cu aceeași utilizare a materialului cu până la 50 %. Acest lucru nu numai că economisește resurse valoroase și reduce greutatea totală a soluției de fixare, dar face și mai ușor de manevrat pe șantier și în timpul asamblării

Descărcări


Se creează ceva special

siFramo – Totul este posibil