Together we build.
siklasicher.

Toate News

Soluții de fixare cu protecție la foc compatibile cu  ghidul SIKLA de protecție împotriva incendiilor

Reglementările legale complete, instrucțiunile și standardele de protecție preventivă împotriva incendiilor suferă modificări in permanență. Identificarea acestora și luarea lor în considerare în versiunea lor validă actuală este o provocare permanentă pentru planificatorii de protecție împotriva incendiilor, evaluatori, institute de testare și autorități.

Ghidul SIKLA de protecție împotriva incendiilor ia în considerare constatările actuale în domeniul standardelor, al testelor de componente și al cooperării cu institute de testare și organizații din Germania și din alte țări (RAL / MPA / IBS) și ajută la perfecționarea stadiului actual al tehnicii.

Tabele extinse cu valori de incendiu incluzând deformări pentru numeroase componente și modele industriale tipice ne asigură că obiectivele de protecție pot fi prelucrate în mod constant pe diferite platforme de calcul și astfel pot fi construite și cu siguranța vor fi și acceptate.

A fost luată în considerare limita de siguranță actuală în conformitate cu DIN EN 1363-1 cu privire la limitarea deformării. Cea mai recentă versiune 2018-04 din DIN EN 1363-1 ia în considerare din ce in ce mai clar acest criteriu de capacitate de încărcare. Astfel, se pot realiza calcule în cadrul domeniului de siguranță "fidelitatea secțiunii transversale a profilelor" pe baza DIN EN 1993-1-2, dacă există expertiză privind toleranțele de deformare. Trebuie subliniat faptul că sistemele suspendate cu cabluri sunt în afara acestei siguranțe și, prin urmare, nu pot fi luate în considerare. Aceste ansambluri sunt inadmisibile în conformitate cu tehnica actuală și nu se acceptă.

Suntem partenerul dumneavoastră competent, și în ceea ce privește protecția împotriva incendiilor, contactați-ne!

Descărcări