Receptor

PE Receptor de 75 Bitum pentru DSS

Domeniu de utilizare

Receptor de inalta performanta pentru sisteme de evacuare gravitationala a apei de pe acoperisuri (DSS) conform DIN EN 1253 foarte eficiente pentru acoperisuri tip terasa. Pentru ca Receptorul este din PE se poate racorda direct la teava de canalizare PE-HD. Receptorul este prevazut pentru conectare de etansari de acoperis din bitum din mai multe straturi pentru constuctii de acoperisuri incalzite sau constructii inverse. Gaura de revizie inovatoare da posibilitatea inspectarii si curatarea usoara a receptorului.

Livrare

PE-Piesa de baza cu conexiune de 75 mm, Garnitura etansare prin compresiune, Tabla conectoare zincata 495 x 495x 0,75 mm cu Manseta conectoare din bitum elastomeric 700 x 700 x 4 mm, ABS- piesa functionala, PP-Cos de aluviuni, Capac de revizie, Piesa izolatoare din polistiren si set de suruburi.

Montare

Conexiunea etansarii din mai multe straturi din bitum se realizeaza din constructie. Pozitia garniturii de etansare este in forma de degete care se uneste cu manseta conectoare din bitum elastomeric in combinatie cu tabla conectoare. Conexiunea de PEHD Teava de canalizare se realizeaza la alegere atat cu o Mufa sudabila electric sau cu o conexiune sudata prin incalzire cap la cap.

Cu inaltimea standard H1 prin utilizarea unei bariere de difuzarea condensului se poate obtine o grosime de izolare maximal de 16 cm. Pentru straturi de izolare mai mari se poate prelungi dupa dorinta cu PE-HD Teava de 75 mm.

Date tehnice

Material:
PE, ABS, PP, negru
Manseta:
Bitum elastomeric cu tabla conectoare
Performanta nominala:
17,3 l/s pentru o acumulare 55 mm

Aprobari (certificari)

Receptorul PE intruneste conform testelor institutului LGA Bautechnik GmbH regulile tehnice conform DIN EN 1253.

Tipde
[mm]
Manseta
[mm]
G
[kg]
Amb.
[Buc]
Art.Nr.
Bitumen75700 x 7005,211 600997