Receptor

PE Receptor de 75 cu Flansa clema pentru DSS

Domeniu de utilizare

Receptor performant pentru sistemul de evacuare a apei pluviale prin vidanjare (DSS) conform DIN EN 1253 de pe acoperisurile tip terasa. Receptorul este din PE si se poate racorda direct de teava de canalizare PE-HD. Are integrata o flansa de etansare prin compresiune care confera posibilitatea montarii fara a fi influentata de montarea foliei. Receptorul de acoperis este potrivit si pentru constructii de incalzire pe acoperis. Gaura de revizie inovatoare da posibilitatea inspectarii si curatarea usoara a receptorului.

Livrare

PE-Piesa de baza cu racord de 75 mm, Garnitura de etansare prin compresiune, ABS-Piesa functionala, PP-Cos de aluviuni, Capac de vizitare, Piesa izolatoare din polistiren si set de suruburi.

Montare

Banda cu un singur strat pentru etansarea acoperisului se va uni cu constructia cu ajutorul flansei de etansare prin compesiune. Racordarea la teava de canalizare PE-HD se face la alegere ori cu Mufa de sudura electrica sau cu racord sudat cap la cap.

Cu inaltimea standard H1 prin utilizarea unei bariere de difuzarea condensului se poate obtine o grosime de izolare maximal de 16 cm. Pentru straturi de izolare mai mari se poate prelungi dupa dorinta cu PE-HD Teava de 75 mm.

Date tehnice

Material:
PE, ABS, PP, negru
Performanta nominala:
17,3 l/s pentru o inaltime de acumulare de 55 mm

Aprobari (certificari)

Receptorul PE intruneste conform testelor institutului LGA Bautechnik GmbH regulile tehnice conform DIN EN 1253.

Tipde
[mm]
D
[mm]
H1
[mm]
H2
[mm]
G
[kg]
Amb.
[Buc]
Art.Nr.
Flansa clema75250245801,901 600839