Together we build.
siklasicher.
High Corrosion Protection

HCP - Sisteme de protectie

Sub termenul „Protecție împotriva coroziunii ridicate” - HCP, vă oferim protecția optimă împotriva coroziunii pentru diferite elemente de conectare. Acestea sunt procese speciale de acoperire cu același obiectiv.
Sikla vă oferă o protecție împotriva coroziunii adaptată individual cu următoarele sisteme de acoperire pentru domeniile de aplicare în categoriile de coroziune ≤ C4 conform DIN EN ISO 12944:

  • Zincat la cald (piesă zincată) conform DIN EN ISO 1461 sau DIN EN ISO 10684
  • Protecție împotriva coroziunii de înaltă performanță constând din acoperire cu fulgi de zinc conform DIN EN 13858 sau DIN EN ISO 10683
  • Acoperire inovatoare a suprafeței zinc-nichel

Efectul de protecție al tuturor sistemelor de acoperire HCP corespunde cel puțin cu încercarea și testarea galvanizării la cald în procesul de imersiune la cald.

Pentru a selecta sistemul de acoperire optim pentru dvs., acordăm o mare importanță efectului protector, păstrării funcționalității produsului (de ex. Filetabilitate), cerințelor pieței și eficienței economice.

Trebuie evitat contactul metalic între produsele HCP și oțelul inoxidabil. Raportul dintre suprafața HCP și suprafața din oțel inoxidabil este de obicei nefavorabil datorită sistemului. În cazul utilizării grele, coroziunea ar putea apărea pe suprafața HCP conform EN ISO 14713-1.

Pentru proiectele cu cerințe speciale de protecție împotriva coroziunii, echipa noastră tehnica va colabora cu dvs. pentru a găsi sistemul potrivit pentru dvs.